Voor 3 personen
Ingrediƫnten
– 2 zoete aardappelen
– 1 komkommer
– 250g kerstomaten
– 2 rode uien
– 200g quinoa
– Peterselie
– 1 pakje halloumi of feta
Saus:
– 2 el olijfolie
– 1 el appelciderazijn
– 2 tl honing
– 2 tl mosterd
Bereidingswijze
– Verwarm de oven voor op 200 graden.
– Schil de zoete aardappelen en snij in blokjes.
– Leg deze op een bakpapier en besprenkel met olie, peper en zout.
– Bak 30 min.
– Snij de ui in ringen en bak ook voor 20 min.
– Snij terwijl de komkommer en kerstomaten in blokjes. Meng met elkaar en voeg peterselie toe naar smaak.
– Kook de quinoa en meng met de groenten.
– Haal de gebakken zoete aardappel en ui uit de oven en meng met de rest.
– Voor de saus meng je alle ingrediĆ«nten samen.
– Bak de halloumi met een beetje honing en leg deze op het groenten/quinoamengsel.