Runners' lab Ekiden

11 november 2022

loop samen een marathon!

Wat?

Loop op vrijdag 11 november samen een marathon! En met samen bedoelen we écht samen. Als één team. We knippen de afstand in zes zodat jij en je team het werk kunnen verdelen. Klaar voor dé ultieme teambuildingsactiviteit?

Elk team bestaat uit zes lopers die om de beurt een deel van de mythische 42,195 km voor hun rekening nemen. De eerste, derde en vijfde lopers leggen elk 5 km af, lopers twee en vier nemen 10 km voor hun rekening. De zesde en laatste loper brengt de Tasuki, het lint dat telkens wordt doorgegeven, na 7,195 km over de finish.

Schrijf je in als club, vereniging, particulier… OF als bedrijf. In beide formules zit inbegrepen: deelname aan een unieke race, professionele tijdsregistratie, bevoorrading onderweg en een fotomoment met het Runners’ lab Athletics Team. Bedrijven krijgen ook toegang tot het bedrijvendorp.

Details.

Wanneer?

11 november 2022

Uur

10u00 onthaal
11u00 start

Waar?

Sportstadion '"De Motten" - Tongeren

Hoe ver?

Marathon in aflossingsvorm

Wat krijg ik hiervoor?

Deelname aan unieke race
Professionele tijdsregistratie met actief timingsysteem
Bevoorrading onderweg
Fotomoment met Runners' lab Athletics Team na de wedstrijd

Deel dit event!

Europees record dankzij jullie steun?

Wie al zeker aan de start zullen staan zijn de atleten van het Runners’ lab Athletics team. Onder meer olympiërs Isaac Kimeli, Robin Hendrix en Dieter Kersten gaan met hun team resoluut voor het Europees record op deze discipline. Voor Dieter wordt het trouwens een thuiswedstrijd, dus hij zal extra gebrand zijn op een knalprestatie.

Jij kan het dus vanop de eerste rij meemaken en hen richting dat Europees record schreeuwen. Alle steun is meer dan welkom!

Steun MS-Liga Vlaanderen

Multiple Sclerose is een ongeneeslijke, chronische aandoening van het centraal zenuwstelsel. Multiple Sclerose leidt tot verschillende zichtbare en onzichtbare symptomen. De symptomen en het ziekteverloop zijn onvoorspelbaar en kunnen variëren van persoon tot persoon. MS-Liga Vlaanderen komt als patiëntenorganisatie op voor personen met MS. Dit door het aanbieden van persoonlijke dienstverlening, lotgenotencontact, infosessies en zoveel meer.

Door deelname aan de Runners’ lab Ekiden steun je de MS-Liga. Bovendien roepen we deelnemende bedrijven op om MS-Liga Vlaanderen extra te ondersteunen door middel van donaties. Meer info over deze actie kan je terugvinden op deze pagina.

Ik loop mee!
Inschrijven kan tot
4 november 2022

Partners.
Wil je meer info over dit event?
Ook interessant?
zondag
18
dec
Meerdaalwoud Trail
Sporthal De Borre - Bierbeek
Afstand: 12K, 18K, 29K, 43K
zaterdag
17
dec
Meerdaalwoud Trail
Sporthal De Borre - Bierbeek
Afstand: 10K, 17K, 26K
zondag
18
dec
Mijnentocht
Mijnsite - Beringen
Afstand: