FAQ!

Veelgestelde vragen.

Hoe kunnen we helpen?

Events

Nee. Wij geloven dat elke loper zelf kan inschatten wat haalbaar is. 

Honden mogen meelopen aan de leiband. Een voorwaarde is wel dat de hond het gewend is om in een groep te lopen. 

Wij werken met wachtlijsten. Je kan je aanmelden voor de wachtlijst door naar de inschrijvingspagina te gaan en de gewenste afstand aan te duiden. Van zodra er een plekje vrij is, contacteren we jou. 

Ja, je kan jouw gegevens nog wijzigen wanneer je bent ingelogd met je Keep on Running profiel. Inloggen doe je door rechtsboven op ‘login’ te klikken. 
Als er een GPX beschikbaar is voor een evenement, vind je deze terug op de pagina van dat event. Als je bent ingeschreven voor het event, krijg je de GPX ook via mail ongeveer een week op voorhand. 

Een cupless event wil zeggen dat er geen plastic wegwerpbekers aanwezig zijn aan de bevoorrading. Je voorziet dus best zelf een opvouwbare beker, herbruikbare fles of rugzak. Deze kan je aankopen bij onze partner Runners’ lab. 

Meer informatie over cupless events

Je kan wisselen van afstand door in te loggen in je persoonlijke profiel. Inloggen doe je door rechtsboven op ‘login’ te klikken. 

Je kan dit nakijken op je persoonlijk Keep on Running-profiel. Inloggen doe je door rechtsboven op ‘login’ te klikken. 

Om zeker te zijn, kan je ook altijd een mailtje sturen naar hello@keeponrunning.be.

Nee. Wij werken met vaste termijnen. Tot twee weken voor het event kan 75% van het inschrijvingsgeld gerecupereerd worden. In de laatste 2 weken voor het event is er geen terugbetaling mogelijk. 

Bij de meeste events niet. Indien dat wel zo is, vermelden we dat bij het specifieke event. 

Training

Nee. Na de inspanningstest ga je naar huis met de resultaten verwerkt in een rapport. Deze geven meer duidelijkheid over de zones waarin je kan trainen en waar bijvoorbeeld je omslagpunt van je (an)aërobe drempel ligt. Je kan deze voorleggen aan je coach of ze zelf proberen toepassen op de gratis trainingsschema’s van Keep on Running.

Het resultaat van de test is hetzelfde. Bij de testdagen worden meerdere personen tegelijk getest in outdoor testomgeving, bij de individuele labotest is de uitvoering op de loopband en is de coach gedurende deze test enkel met jou persoonlijk bezig.

Voor 40 EUR per maand krijg je minimaal drie maanden een persoonlijk trainingsschema. Je laat dit zo lang doorlopen als je wil. Een korter schema dan twaalf weken is niet mogelijk.

Nee, deze zaken staan los van elkaar. Om een optimaal trainingsresultaat te bekomen adviseren we om in samenspraak met de coach wel een test af te leggen.
Als je kiest voor een persoonlijk trainingsschema, dan ontvang je een weekschema met trainingen die aangepast zijn aan jouw huidige trainingsstatus en doelen. In deze module zit – met uitzondering van het intakegesprek – geen persoonlijk contact inbegrepen met je coach. Je werkt op zelfstandige basis alle trainingen af. Bij de persoonlijke coaching heb je de mogelijkheid om continu te overleggen met je coach zodat het plan bijgestuurd wordt wanneer nodig.

Onze inspanningstesten in groep vinden plaats op vooraf vastgelegde data en verschillende plaatsen. Die vind je terug op onze website. De exacte locatie en het uur ontvang je ongeveer een week op voorhand. 

Wil je een persoonlijke inspanningstest? Die kan je zelf inplannen en vindt plaats in Zwijndrecht of Brugge. 

Zit je nog met vragen? Aarzel dan niet om contact op te nemen.