Voor 2 personen
Ingrediënten
– 450g diepvries pompoenblokjes (of vers)
– 2 el milde olijfolie
– 250g gnocchi
– 100g verse geitenkaas met honing
– 20g gerookte amandelen
– 40g rucola
– Eventueel extra proteïnen: cottage cheese en/of kip toevoegen
Bereidingswijze
– Verwarm de oven voor op 200 °C.
– Verdeel de pompoenstukjes over een met bakpapier beklede bakplaat, meng met de helft van de olie. Leg de geitenkaas in het midden.
– Rooster de pompoen ca. 25 min. in het midden van de oven.
– Voeg na 15 min. baktijd de gnocchi toe, schep om met de rest van de olie en breng op smaak met peper en eventueel zout.
– Hak ondertussen de amandelen grof.
– Haal de bakplaat uit de oven en meng de geitenkaas met de pompoen en gnocchi.
– Verdeel de rucola erover en bestrooi met de amandelen.