Voor 4 personen
Ingrediënten
– 900g pompoenblokjes (vers of diepvries)
– 500g gnocchi
– 1 a 2 pakjes geitenkaas met honing (150 – 300g)
– 40g amandelen (afwerking)
– 40g rucola (afwerking)
– Olijfolie
Bereidingswijze
– Verwarm de oven voor op 200 graden.
– Bekleed een bakplaat met bakpapier en verdeel hierover de pompoenblokjes. Meng met 2el olijfolie.
– Leg de geitenkaas in het midden.
– Rooster de pompoen met de kaas 15min in de oven.
– Voeg na 15’ de gnocchi toe, schep om met wat olijfolie en kruid met peper en zout. Bak nog eens 10min.
– Hak de amandelen grof.
– Haal de bakplaat uit de oven en verdeel er de rucola en amandelen over.
Tip: voeg extra groenten toe naar keuze, bijvoorbeeld paprika, rode ui, ..